Tässä Sinulle uusi Sermónes! – entistä monipuolisempi keskusteluareena!

Tässä Sinulle uusi Sermónes! – entistä monipuolisempi keskusteluareena!

Nettilehti Sermones tarjoaa Sinulle entistä monipuolisemman sivuston keskusteluareenaksi!

Uutta on reaaliaikainen ”Muualta poimittua”. Entinen tuttu ja laaja mediatarjonta ”Medialinkit” avautuu yläpalkin painikkeesta ”Linkit”, jossa edelleen on myös muu linkkitarjonta. Etusivulla artikkeleiden vasemmalla puolen ovat uudet ”Valokeilassa nyt” ja ”Näkökulmia”. Kommentointi on muuttunut ja antaa mahdollisuuden välittömään ajatusten vaihtoon (asiallisuutta ja asiallisia perusteluita tietenkään unohtamatta) joko nimellä tai nimimerkillä.

Latinankielinen ”sermones” tarkoittaa suomeksi keskusteluja, juttelukeskusteluja, juttelua. Latinan kolmitavuisessa sanassa paino on toiseksi viimeisellä tavulla Sermónes.

Raahessa on polemisoitu kirkollisten ilmoitusten siirtymistä paikallislehdistä uudehkoon ilmoituslehteen. Nyt Raahen ja joidenkin Raahen alueeseen liittyvien seurakuntien kirkolliset ilmoitukset voi lukea sermones.fi:n linkeistä. Siis palkki ”Linkit” ja sieltä avautuvat nämäkin tiedot.

Arkisto avautuu helposti ja esittelee Sinulle sermones.fi:n aikaisemmat kirjoitukset.

Sermónes! – puhellen – jutellen – keskustellen – Tule päivään hymyilevään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.