Kirsi Virtanen avasi silmiä – Parhaillaan suora lähetys presidenttiforumista.

Kirsi Virtanen avasi silmiä – Parhaillaan suora lähetys presidenttiforumista.

Yle Radio 1:n puheohjelmien Kirsi Virtanen on joissakin viikottaisissa puheenvuoroissaan jakanut joskus myös virheellistä tietoa. Yleisesti ottaen hänellä lienevät uskolliset kuuntelijat ja ne uskolliset, jotka eivät avaa radioa hänen aikanaan tai ainakin sulkevat sen hänen puheenvuoronsa alettua.

Tämän keskiviikkoaamun puheenvuoronsa loppupuolella Virtanen avasi silmiä äskettäin peruskoululaisille tehdyssä kyselyssä seksuaalisesta häirinnästä. Hän huomautti että oli tehty kysymyksiä alakoulun kuudesluokkalaisille ja myönteisesti vastanneiden määrä oli kai yhden prosentin luokkaa tms. Luvuiksi muutettuna tuo määrä on kuitenkin hälyttävän suuri. Ja se, mitä Virtanen puhui itse asiasta, oli vakavasti otettavaa.

Virtanen tiesi alakoulun alimpien luokkien oppilaiden välistä tarvitsevan läheisyyttä ja heillä voi olla tarvetta tulla opettajan syliin. Virtanen muistaa itsekin olleensa niitä oppilaita, jotka välitunnilla halusivat kävellä opettajan kanssa käsikädessä. Mutta mitään tällaista ei enää tee peruskoulun kuudesluokkalainen.

Etsi ohjelma sermones.fi/Linkit/Medialinkit/Yle Radio 1/ Kirsi Virtanen

Se, mitä Virtanen puhui, ei kumoa kuitenkaan sitä, mihin sermones.fi kiinnitti huomiota itse tutkimusmenetelmissä ja tutkimustahossa artikkelissaan ”Olisi pitänyt tutkia toisilla kysymyksillä – … ” 12.2.10.

Samalta Yle Radio 1:n sivulta voit lähteä seuraamaan suoraa lähetystä presidenttiforumista, jossa aiheena on lähisuhdeväkivalta. Foorumin kestoaika 4 tuntia 5 minuuttia eli kelloaikana kello 9.55 – 14.00. Myös tässä suora osoite http://areena.yle.fi/live

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.