Raatteen tien taistelusta iPad-sovellus – Frozen Hell

Raatteen tien taistelusta iPad-sovellus – Frozen Hell

Gummerus on julkaissut Raatteen tien taistelusta iPad-sovelluksen.

Mika Kuljun Raatteen tie -menestyskirjaan perustuva Frozen Hell (Gummerus) on maailman ensimmäinen rikastettu kirja toisen maailmansodan dramaattisista alkupäivistä Suomen näkökulmasta. Englannin kielellä julkaistu Frozen Hell-iPad-sovellus avaa ainutlaatuisen näkökulman Raatteen tien taisteluihin. Se sisältää muun muassa harvoin julkisuudessa nähtyä videomateriaalia taistelukentiltä.

Talvisodan legendaarinen Raatteen tien taistelu oli tammikuun alussa 1940 yksi talvisodan tärkeimmistä käännekohdista. Puna-armeijan pyrki katkaisemaan valtakunnan pohjoisessa kapeimmalta kohdalta linjalla Suomussalmelta Ouluun.

Frozen Hell esittelee uskomatonta tositarinaa siitä, kuinka pieni Suomi voittaa Raatteen tien taistelun moninkertaisesti suurempaa Neuvostoliittoa vastaan hyytävän kylmissä olosuhteissa.

Mika Kuljun Raatten tie -teoksesta tuli valtava menestys ilmestyessään vuonna 2007. Se valittiin samana vuonna Vuoden sotakirjaksi.
.
http://itunes.apple.com/ve/app/frozen-hell/id470499261?mt=8

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.