Raamattukarttapeli – Raamatun paikkoja oppimaan!

Raamattukarttapeli – Raamatun paikkoja oppimaan!

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys, Sley, on julkaissut suuren määrän uskonnollista kirjallisuutta, muun muassa uskonpuhdistaja Martti Lutherin tuotannon ilmeisesti jo kokonaan. Huippua SLEY:n kustannustoiminnassa oli viime vuonna ilmestynyt Kirkon aarteita CD, kirjallisuus CD, sisältäen Lutherin tuotannon hyvin kattavasti, Tunnustuskirjat, kirkkoisien ja uskonpuhdistuksen isien kirjoituksia, vuosien 1938 ja 1992 Raamatut, herätysliikekirjallisuutta jne.

Uusinta SLEY:n tuotannossa on Raamattukarttapeli, jolla voi tutustua Raamatun tapahtumien paikkoihin. Pelissä etsitään oikeita paikkoja Raamatun ajan kartasta.

Aloita Raamatunkarttapeli tästä:

http://sley.fi/karttapeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.