Lämpimät onnittelut Sermόnes-verkkolehdelle! Perustamisen 5-vuotispäivä.

Lämpimät onnittelut Sermόnes-verkkolehdelle! Perustamisen 5-vuotispäivä.

Verkkolehti Sermόnes onnittelee itseään! Sananvapauden päivänä 3. toukokuuta 2007 avattu verkkolehti Nettilehti Sermόnes juhlii 5-vuotispäiväänsä.

Seuraavassa lehden esittelyä. Ks. yläpalkista painike ”Esittely”!

Esittely Nettilehti Sermónes.  www.sermones.fi

Sananvapauden päivänä 3. toukokuuta 2007 avattu verkkolehti ”Nettilehti Sermónes” tervehtii Sinua ja kutsuu Sinut puhelemaan, keskustelemaan, juttelemaan! Latinankielen ”sermones” tarkoittaa puheluita, juttelu-keskusteluja, jutteluja (yksikössä ”sermo”, puhe).

Sermónes on myös keskusteluareena ja julkaisukanava lukijoiden artikkeleille ja kolumneille. Lehden linkit antavat lukijoille mahdollisuuden esitellä omia kotisivujaan, videoita, kuvagallerioita, valokuvia, musiikkia, töitä ja taitoja.

Think tank, ajatuspaja – Sermónes! Tule päivään hymyilevään!

Lehden yhden hengen toimituksen muodostaa lehden omistaja Valma Kukko. Hän on koulutukseltaan uskonnon ja psykologian vanhempi lehtori. Elämäntyönsä Kukko on tehnyt pääasiassa opetusalalla, ja on nyt työeläkkeellä.

P.S. latinankielen 3-tavuisen sanan paino on toisella tavulla. Oikean painon tunnistamiseksi nimessä Sermόnes on latinan o-kirjaimen tilalla heittomerkillinen ό. Internetosoite on www.sermones.fi

Tällä hetkellä sermones.fi potee huutavaa työvoimapulaa! Lehteä voisi kokeilla ostaa ottaen huomioon omistajan asettamat ehdot kirjoitusten suhteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.