Ammattitaidottomuus lasten kohtaamisessa 22.6.2016

Ammattitaidottomuus lasten kohtaamisessa 22.6.2016

Raahen Seutu esittelee (22.6.20016) raahelaisen Sointu Kestilän väitöskirjaa lastensuojelulasten kokemuksista. RS:n mukaan väitöstutkimuksessa osoitetaan myös, että sosiaalityöntekijöillä eivät riitä tiedot eivätkä taidot. ”Heillä pitäisi olla kasvatustieteen osaamista paljon enemmän – jos lapsen kasvua halutaan tukea.”

Kestilä saattaa osua syvälle lasten, nuorten ja vanhusten tukitoimintojen ja hoidon ytimeen. Mistä muusta kuin ammattitaidon puutteesta johtuvat järkyttävät uutiset vanhustenkin kohtelusta! Lasten ja nuorten kohtaamiset jäävät huomioitta, kun heidän sanojaan ja kommenttejaan ei oteta täydestä. Vanhusten puolta voivat pitää ääntä aktiivisimmat omaiset.

One thought on “Ammattitaidottomuus lasten kohtaamisessa 22.6.2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.