Aleppon kellot 1.11.2016

Aleppon kellot 1.11.2016

Aleppon kelloja ei ole vielä keskusteltu loppuun!

Presidentti Putin on reagoinut  presidentti Tarja Halosen maailmanrauha-puheisiin periaatteellisesti. Presidentti Halonen linjasi vielä Georgian konfliktin aikana Suomen ulkopolitiikkaa periaatteellisesti, mutta nyt Valdai-keskusteluissa Venäjän Sotšissa hän on ollut yleisen läntisen mielipiteen vietävissä.

Aleppon asiassa Venäjä tukee Syrian laillista hallitusta. Niin ei vuosia sitten Yhdysvallat tehnyt häväistessään Irakin laillisen johtajan Saddam Husseinin maakuoppaan ja vähän myöhemmin ajaessaan Libyan laillisen johtajan Muammar Gaddafin viemärikaivoon.

Paasikiven-Kekkosen ulkopolitiikka tarkoittaa tänäkin päivänä sitä, ettei Venäjää saa Suomen kautta mikään uhata. Suomen jos kenen täytyy tuntea niin oman maansa kuin Venäjän historia. Venäjän historia on tunnettava myös sen kulttuurin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.