Raahen uuden Halpa-Hallin avajaisissa oli kansalaisjuhlan tuntu

Raahen uuden Halpa-Hallin avajaisissa oli kansalaisjuhlan tuntu

Raahen kaupungin keskustasta vähän etäämmälle siirtyneen Halpa-Hallin uusien liiketilojen avajaisissa eilen keskiviikkona seinät pullistelivat ja ovet olisivat rymisseet saranoiltaan, jos olisivat hetkenkään ehtineet olla kiinni.

Väkimäärä taisi jopa yllättää kaupan omistajaportaan. Tummassa puvussa valkoinen paita päällä kravatteineen liikuskelevien päällikköporrasta muistuttavien mieshenkilöiden olemus uhkui tyytyväisyyttä.

Uuden Halpa-Hallin avajaisissa oli kansalaisjuhlan tuntu.

Uudet kauppaliikkeet virittävät asiakaskunnalle henkilökohtaista toivoa edullisista ostospaikoista, mutta synnyttävät myös yhteistä iloa oman paikkakunnan vireydestä.

Yhteisessä ilossa oli mahdollisesti mukana väkeä myös Raahen kaupungin ympäristökunnista. Vielä illalla kellon käydessä jo kahdeksaa pysäköintialueella tarvittiin liikenteenohjaaja.

S-Marketista Prismaksi laajentuvan kauppaliikkeen varjosta Kokkolantien varteen siirtyneen toiselta puolen poliisitaloa ja toiselta puolen paloasemaa vastapäätä sijaitsevan Halpa-Hallin pinta-ala on nyt 5000 neliöä. Uutta ovat elintarvike- sekä ase-, erä- ja vapaa-aikaosastot.

Elintarvikeosasto valpastutti asiakkaan välittömästi vertailemaan senttejä muihin marketteihin.

HH-Sportiksi nimetyn ase-, erä- ja vapaa-aikaosaston yhtenä vetonaulana keskiviikkona oli matkapuhelimeen ladattavan EasyGo-paikannuskartaston tuote-esittely vaeltajille, metsästäjille ja marjastajille.

Niin ja Café-ravintola! Oikein hyvä kooltaan ja sijainniltaan. Kahvit voi juoda ja ruoan syödä kaikessa rauhassa etäällä ostoskärryjä kuljettavista asiakkaista. Mutta saisiko katon ilmastointiputket peittoon tyylikkäästi ja taiteillen suunnitellulla sisäkatolla?

Muutenkin kahvila-ravintolan ilmeeseen toivoisi hyvällä maulla aikaansaatua lämpöä. Miten olisivat valtakunnan tason taideteokset – ei mitään rihkamaa eikä jäljennöksiä – seinät täyteen? Pöydät ja tuolit aivan toista tyyliä – jotakin klassista tai sitten huippumodernia. Tarvittaisiin todella ammattitaitoinen sisustusarkkitehtien tiimi suunnittelemaan.

Entä liiketalon ulkonäkö? Laivan kajuuttaa ja samalla suu auki uivaa valasta muistuttavaa sisääntuloa ei voi pitää harkittuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.