Kiitos Yle Radio 1:lle joulupäivän ohjelmista!

Kiitos Yle Radio 1:lle joulupäivän ohjelmista!

Yle Radio 1:lle parhaat kiitokset joulupäivän radio-ohjelmista!

Joulupäivänä Yle Radio 1:n joulupäivän radio-ohjelmisto ilahdutti varmaan useimpia kanavan vakiokuuntelijoita.

Tuli jälleen todistetuksi, että ”onneksi meillä on Yle Radio yksi” kuten Radio 1:n toimittajat itsekin kontaktiohjelmissa kuuntelijoiden kanssa keskustellessaan välistä toteavat.

Päivän mittaan tuon tuostakin radiosta alkoivat kuulua tutut, klassiset joululaulut. Sitten kuuntelijan mielenmaiseman vangitsivat ja täyttivät suomalaisen nobelkirjailijan Frans Emil Sillanpään eri vuosien joulupakinat. Tämä ohjelmistokaksikko oli Yle Radio 1:n joulupäivän ohjelmien huippua.

Verrattomia lähetysten välisiä pikkupikkuohjelmia olivat Kankaan ja Välimäen perheiden lasten mainiot lauluesitykset. Taiturimaiset esityskokoonpanot hellyttivät ja lämmittivät kuuntelijan sydämen ja mielen.

Jumalanpalvelusten kuuntelija sai aloittaa tutusti ja perinteisesti jouluaamun jumalanpalveluksella kello 7. Radion joulujumalanpalvelus on joulun arvokasta tapakulttuuria, mutta sen tekee mielenkiintoiseksi myös se, että siinä papilla on mahdollisuus pitää saarna tavallaan koko Suomen kansalle. Tällä kertaa lähetys tuli Rovaniemen kirkosta.

Illalla klo 18 alkaen ohjelmassa oli Kauneimmat joululaulut. Ohjelma oli äänitetty Oulussa Pyhän Tuomaan kirkossa urkurina ja säestäjänä Lauri-Kalle Kallunki, joka oli myös kanttorina yhdessä Jukka Jaakkolan kanssa.

Muistelukset ja puheohjelmat täydensivät aiheillaan ja antoivat valinnanmahdollisuuksia ohjelmatarjontaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.