Ekoklusterista keskusteleminen on kaiken aikaa ajankohtaista

Ekoklusterista keskusteleminen on kaiken aikaa ajankohtaista

Risto Isomäen esittelemistä vaihtoehtoisista energialähteistä ja tuotannon muodoista tulisi keskustella riippumatta siitä, mitä mieltä ollaan ydinvoimasta. Onko Raahessa tuotu esiin mitään luennon sisältämistä innovaatioista?

Erityisesti päättäjien eli laajan luottamushenkilöverkoston tulisi tuoda aihepiiristä esiin kaikki mahdolliset näkökulmat ja näkemykset. Tällaiseen keskusteluun ei Raahessa kuitenkaan näytä olevan osaamista, ja onko edes halukkuutta?

Vuoden takaisen Isomäen luennon järjesti Raahen Keskustan kunnallisjärjestön puheenjohtaja ja nykyisen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pyry-Pekka Suonsivu. Keskustalaisia kuuntelijoita tilaisuudessa oli vain muutamia. Kuitenkin juuri keskustalaisen ajattelutavan tulisi olla etujoukoissa etsimässä vaihtoehtoisia ekologisia ratkaisuja myös silloin, kun on asetuttu kannattamaan ydinvoimaa. Ekoklusteria kehittelevä keskustelu on kaiken aikaa ajankohtaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.