Verkkolehti Sermónes/sermones.fi toimituksineen on lomalla – useat julkaistut artikkelit ajankohtaisuudessaan edelleen polttavia

Verkkolehti Sermónes/sermones.fi toimituksineen on lomalla – useat julkaistut artikkelit ajankohtaisuudessaan edelleen polttavia

Lomaa edeltävistä artikkeleista useimmat ovat ajankohtaisia edelleen – asiat ja aihepiirien problematiikka ovat polttavia.

Selaile siis sermones.fi:n arkistoja!

Sermones.fi:n medialinkit päivittyvät automaattisesti lomankin aikana. Etusivun medialinkkien lisäksi löydät yläpalkin painiketta ”Linkit” näpäyttämällä kattavan valikoiman muita medialinkkejä, ks. Linkit/Medialinkit! Huomaa myös Ampparien/Ampparit.com:n jatkuva uutisvirta painikkeen ”Muualta poimittua” takana!

Koulutus-kysymyksistä löydät useita kannanottoja ja esityksiä hakusanalla ”koulutus”, muun muassa artikkeli ”Koulutus, koulutus, koulutus – nuoret ovat väsyneet koulutus-hokemaan – …” (27.8.2008).

Maa- ja metsätalousyrittäjien alhainen koulutustaso saattaa olla perusongelma suomalaisessa maatalouspolitiikassa – antiikin Kreikan työkäsitys painaa edelleen ”maaorjan” asemaan. Etsi artikkeleita hakusanalla ”maanviljelijöiden koulutus”! Artikkelisarjan voi aloittaa vaikkapa päiväyksestä 13.6.2007. Seuraavia ko aihepiirin artikkeleita on muun muassa päiväyksillä 25.3.2008 ja 30.3.2009.

Mitä olisi romanien elämän oikeansuuntainen ohjaaminen? Hakusana ”romani”.

Pohjois-Suomeen tulisi ehdottomasti perustaa teologinen tiedekunta. Pohjois- ja Keskipohjanmaan lisäksi yliopiston vaikutusalue ulottuisi Kalottialueelta koko Barentsin alueelle Venäjän puolelle nykyiseen ja vanhaan historiaan. Hakusana ”Lapin yliopisto” (26.6.2008).

Mellakat, mielenosoitukset, väkivalta. Hakusana ”valistunut osallistuminen”.

Käthe ja Martti Lutherin hääfestifaali (Luthers Hochzeit/häät) Saksan Wittenbergissä lähestyy. Tänä vuonna festifaali – www.lutherhochzeit.de – on 12. – 14. 6.2009. Hakusana ”Martti Luther”. Artikkeli ”Olethan jo varannut matkaliput Martti Lutherin häihin?”

Globaali etiikka. Artikkeli ”Luterilainen etiikka on globaalia etiikkaa” (24.8.2007). Hakusana ”luterilainen etiikka”.

Lähipäivien sisältöihin liittyvät artikkelit koskevat äitienpäivää hakusanoilla ”äitienpäivä” ja ”Muti, Muti” , Snellmanin päivää (”Sivistyksenpäivä 12.5.2007), Kukanpäivää ”Tehdään Kukanpäivästä kevään- ja nuoruudenpäivä” 13.5.2007, helluntaita (esitys toisesta helluntaipäivästä ”Tarvitaan toinenkin helluntaipyhä” 25.5.2007), juhannus ja Johannes Kastaja ”Lähde katsomaan maalausta Johannes Kastajan kuolemasta” 19.6.2007.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.