Suvi-Anne Siimes tuli esiin

Suvi-Anne Siimes tuli esiin

Presidentin vaaleihin on aikaa, eduskuntavaalit ovat ensin, mutta jo vuosia on arvailtu mahdollisia tai varteenotettavia presidenttiehdokkaita.

Sermónes teki jo elokuussa 2007 sen, mitä muualla julkisuudessa ei vielä arvailtu. Sermónes aisti ja teki tarjolla olevasta tiedosta johtopäätöksen. Sermones.fi (1.8.2007) näki vuoden 2012 presidentin vaalien ehdokkaina nimet Suvi-Anne Siimes, Olli Rehn ja Sauli Niinistö. ”Siinä he ovat”, Sermónes totesi.

Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtaja, vasemmistoliiton entinen puheenjohtaja on tullut esiin. Ja ehkäpä juuri presidentinvaaleja silmälläpitäen. Näin arvailee sunnuntain Helsingin Sanomat (13.2.2011) Talouselämän äskeisen (4.2.2011) haastattelun ja kuvien perusteella ”upeita kuvia tyylikkäästä Siimeksestä”.

Viime päivinä Sermónes on nostanut esiin muitakin nimiä, sillä arvailut ovat siitä mainioita, että niillä voidaan ohjailla ainakin tulevia ehdokasasetelmia ellei sitten valintojakin. Ks. sermones.fi 22.1.2012 ”Liisa, Liisa, Liisa … – Piia-Noora Kauppi”!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.