Mene tänään Vihiluodon kalaravintolaan ja kalakauppaan – 10 minuuttia Oulusta etelään Tupoksen ABC:n läheisyydessä

Mene tänään Vihiluodon kalaravintolaan ja kalakauppaan – 10 minuuttia Oulusta etelään Tupoksen ABC:n läheisyydessä

Oulua etelästä lähestyttäessä voit ruokailla Limingan Tupoksessa ABC:n läheisyydessä Vihiluodon kalaravintolassa. Päivän ruokalistan näet etukäteen nettiosoitteesta.

Ravintolan tiloissa on myös Vihiluodon Kalan kalapauppa ja yrityksen muut työ- ja toimitilat.

Jälkiruoaksi ateriaan kuuluvan kahvin pariksi pullien ja muiden jälkiruokien vaihtoehtona voi valita Yli-Iissä valmistettua Maalaisjäätelöä, jota toki voi käydä nautiskelemassa ilman ruokailuakin.

Ravintolan uudet aukioloajat 24.10. alkaen ovat seuraavat:

MA-KE 10-18

TO-LA 10-20

SU 12-18

Katso tästä: http://www.vihiluodonkala.fi

Vihiluodon Keittiö kertoo tarjoilevansa hyvää ja edullista kalaruokaa tuoreesta kalasta valmistettuna. Keittiön kaikki raaka-aineet hankitaan niin läheltä kuin mahdollista. Joka päivä löytyy 3-4 eri kalavaihtoehtoa ja lisäksi voit tilata Klassikkolistalta maistuvat vakiokala-annokset. Jopa kalalautanen – kaikkia tarjolla olevia kaloja – on mahdollista tilata.

Asiakkaan toiveena ravintolaan olisi mielenkiintoista saada oikea hiillosgrilli, josta voisi tarjoilla hiillossiikaa samaan tapaan kuin sermones.fi:n omistaja sai kokea muutama vuosi sitten Armeniassa korkealla vuoristomaastossa olevassa ravintolassa järven rannalla kalan pyydystäneiden kalastajien aluksen levätessä lähellä rannassa.

Tarkista uudet aukioloajat 24.10. alkaen!

2 thoughts on “Mene tänään Vihiluodon kalaravintolaan ja kalakauppaan – 10 minuuttia Oulusta etelään Tupoksen ABC:n läheisyydessä

  1. Hieno idea tuo hiillosgrilli ! Esim. Thaimaassa, Turkissa jne asiakas voi halutessaan valita valmistettavan kalan (elävän tai kuolleen) ja seurata ruuan valmistusta, näin tuotteelle saa lisäarvoa ja iso ja pieni asiakas elämyksellisiä muistoja.
    Lapsuudestani muistan kuinka meidän pappa valmisti hiilloksella halstarilla pikkukaloja; taisivat olla silakoita tai maivoja. Ihania makumuistoja !

    Mitähän ”Vihiluodon vaarin” isänpäivälounas/isänpäivän kalapöytä sisältää ?
    Mitä maksaa ja pitääkö tehdä pöytävaraus ?
    Onko teillä vuodenaikamenuja ?
    Oletteko jo saaneet seinäkuviin tarinat ?

    Syysterveisin Mirja Paldanius

  2. 12.1.2012 oli tarvojolla tosi hyvää lohikeito LC Liminka-Lahden jäsenille.
    Parhaimmat kiitokset. Kokemukseni mukaan poikkean varmasti uudelleen Kalaravintolassa syömässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.