Asko Myllymäki yllätti – ja jatkaa Päätekijä Oy:n omistajana

Asko Myllymäki yllätti – ja jatkaa Päätekijä Oy:n omistajana

Viikonloppuna kiiri suurelle yhteistyökumppanien joukolle uutinen kiinteistökehitysyhtiö Päätekijä Oy:n perustamisesta.

Uutiseen liittyi ilmoitus, että Asko Myllymäki jättää Raahessa sijaitsevan Myllymäki-Trading Oy:n jatkaen liiketoimintaa uuden rakennusyhtiön omistajana ja varatoimitusjohtajana.

Päätekijä Oy on ostanut Rakennusliike Lehto Oy:n koko osakekannan. Uuden yrityksen pääomistaja on naapurikunnassa Siikajoella asuva Hannu Lehto perheineen. Myllymäki ja Mikko Kinnunen omistavat uudesta yhtiöstä 40 prosenttia.

Lehto jatkaa Päätekijä Oy:n toimitusjohtajana.

Rakentamisen lisäksi Päätekijä Oy aloittaa toiminnan kiinteistökehitysyhtiönä. Tällä hetkellä yhtiö saneeraa Oulun Sivakan, Raahen Seudun Asuntosäätiön ja Kiinteistö Oy Kummatin asuntokohteita. Yhtiöllä on saneerauksessa tällä hetkellä yli kaksisataa kerrostaloasuntoa.

Kauppakeskusrakentaminen on jo tähän mennessä ollut rakennusliikkeen vahva kasvualue, jota tullaan vahvistamaan ja kehittämään.

Myllymäki iloitsee hyvään kuntoon jääneestä Myllymäki-Trading Oy:stä ja lupaa myös Päätekijä Oy:ssä hyvää yhteistyötä kaikkiin suuntiin.

Myllymäki-Trading Oy:tä tarkoittaen Myllymäki lausuu ”Yrityksemme on kasvanut myynniltään noin kymmenkertaiseksi tänä aikana. Sydämestä jää iso osa tänne yritykseemme.” ”Nöyränä ja kiinnostuneena taas eteenpäin.”

Raahen Pattijoella valtatien 8 varrella sijaitsevan Myllymäki-Trading Oy:n ympärillä olevan liikealueen Myllymäki sanoo edelleen kasvavan. ”Maskua rakennetaan viereemme ja Arina on ostanut ABC:n tontin.”

Päätekijä Oy:n yhteistyökumppanina jatkava Myllymäki-Trading Oy menee vahvasti eteenpäin, hyvästelee Myllymäki työtään, jota hän on tehnyt kaksikymmentä vuotta. ”Kaikille tehtävilleni on löytymässä hyvät vastuunkantajat. Nyt täytyy huolehtia, että tietotaito ja osaaminen siirtyvät.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.