Ei pikkusormeakaan antihumanismille!

Ei pikkusormeakaan antihumanismille!

Jos annat pikkusormesi pahalle, se vie koko käden!

Uuden hallituksen kokoaminen on kova paikka. Siihen pääministeri Juha Sipilä ja valtiovarainministeri Petteri Orpo kuitenkin päätyivät maanantaina 12.6.2017. Pääministeri Sipilä ja valtiovarainministeri Orpo katsoivat, ettei hallitus tulisi olemaan toimintakykyinen, jos siinä olisi mukana myös Eu-parlamentaarikko Jussi Halla-ahon johtama perussuomalainen puolue. 

Ministerikaksikko otti tosissaan elämässä koetun hokeman pikkusormesta, jonka saatuaan paha vie koko käden. 

Eu-parlamentaarikko Halla-aho on tullut tunnetuksi antihumanistisista näkemyksistään, joista hän tähän mennessä ei ole luopunut.

Ministerikaksikon mielestä hallitusyhteistyön edellytykset puuttuvat, jos käsitykset ihmisarvosta hallituspuolueiden kesken poikkeavat. Keskustaa ja kokoomusta edustavat hallituspuolueet lähtevät ehdottomasta ihmisarvosta. Jokainen ihminen on arvo sinänsä ja ihmiset ovat saman arvoisia ja tasavertaisia.

Saksan diktaattori, valtakunnankansleri Adolf Hitler oli antihumanisti. Hänen näkemyksensä mukaan ihmiset olivat eläimiä, lajina eri rotuja. Rodut olivat eriarvoisia.

Uusi tilanne perussuomalaisten johdossa on nostanut esiin myös puheet uusista eduskuntavaaleista. Ne eivät kuitenkaan voi tulla mahdolliseksi, koska enneneaikaisten vaalien määräämismahdollisuus on tarkoitettu erittäin poikkeuksellisia tilanteita varten. Eivätkä valtioneuvoston omat sisäiset tai ulkoiset toimintavaikeudet lähtökohtaisesti saa johtaa eduskunnan hajotukseen.

2 thoughts on “Ei pikkusormeakaan antihumanismille!

  1. Timo Soini on työnsä tehnyt! Vaikka työ näyttäisi jatkuvan Uuden vaihtoehdon riveissä. Suomenmaan kommentissaan 13.6.2017 entinen kansanedustaja, kouluneuvos Tellervo Renko esittää Timo Soinille ministerin arvonimeä ja korkeita arvomerkkejä kysyen ”Kuka ymmärtää hakea Soinille ministerin arvonimeä ja korkeita arvomerkkejä. Hienoa työtä. Ja harkittua vastuullista politiikkaa. Kiitos Sipilänkin puolesta, työ jatkuu , Suomi nousuun ja työtä ihmisille.🌹🇫🇮”

  2. Hallituskriisin ratkaisun analysointi jatkuu Suomenmaan kommenteissa
    ”Toimitusjohtaja, itsenäinen yrittäjä Vilho Kinnunen kommentoi Suomenmaassa 13.6.2017 ”Vanhan ajan maalaisliitolaisena en hyväksy Keskustalta menettelyä, että lähdetään puolueestaan eronneen ryhmän kanssa hallitusta tekemään. Se laita on hyvin epämääräinen, mutta Suomen onneksi tätä porukkaa ei nähdä seuraavassa eduskunnassa. Juha Sipilältä täysin väärä ratkaisu.”

    .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.